Itec og RN Maskinagentur

iTec AS overtar Roy Nilsen Maskinagentur iTec AS og RN Maskinagentur har nå signert en avtale om overtakelse av Roy Nilsens agenturvirksomhet.

iTec AS overtar Roy Nilsen Maskinagentur

iTec AS og RN Maskinagentur har nå signert en avtale om overtakelse av Roy Nilsens agenturvirksomhet for levering av kvalitetsmaskiner og service til industrien i Norge. Samlet vil dette gi et iTec med 16 ansatte og en omsetning på rundt 50 millioner kroner.
Hjemmeside bilder og tekst217 iTec_og_Roy_Nilsen

Daglig leder i iTec AS, Ove Haugen, er meget godt fornøyd: «iTec er i stadig vekst og med Roy Nilsen fra RN Maskinagentur får vi tilført en kapasitet innenfor en nisje i markedet som kompletterer oss, og gjør oss enda mer konkurransedyktige i fremtiden. Vi vil tilby de aller beste produktene og den aller beste servicen til en fornuftig pris», sier Haugen.
 

Sterkere aktør

- Vi ser at kundene i stadig større grad etterspør en totalleverandør hvor fokuset på service og kvalitet øker. Våre kunder ønsker rett og slett en leverandør som kan betjene hele leveransen, og personlige kontakter og service verdsettes stadig
høyere. Med Roy Nilsen på laget kan vi tilby et enda bredere produktspekter, og med hans lange erfaring og kunnskap, føler vi oss trygge på at iTec kan bli en enda sterkere aktør innenfor produksjonsmaskiner til industrien i Norge, uttaler Haugen.
 

Ny kunnskap og nye produkter

Roy Nilsen er også svært fornøyd med avtalen:

- Dette gir oss en mulighet til å betjene kundene våre med et enda bredere produktspekter, og enda bedre og bredere kompetanse.

iTec AS omsatte i 2015 for cirka 42 millioner kroner, og vil trolig passere dette i 2016. I et marked som har gitt store utfordringer de seneste årene, har likevel iTec klart å øke omsetningen, med stort fokus på produkter med svært høy kvalitet.

- Kvalitet går aldri av moten, sier salgssjef i iTec, Ståle Ellingsen. Sammen med service-sjef Ole Pavljuk, stiftet han selskapet i 2001, og har hatt en svært positiv utvikling over 15 år.

- Vi vil ikke gi oss der, sier Ellingsen, og mener at samarbeidet med Roy Nilsen vil kunne gi dem ny kunnskap og nye produkter til en nisje i markedet som iTec ikke har levert til tidligere.

 

 

 

Kvalitetsbevisst organisasjon

Roy Nilsen har vært i verktøymaskinbransjen i mer enn 40 år, med salg og service av alle typer sponavskillende og plate-
bearbeidingsmaskiner. Over- og underverktøy, kantpresser og kniver til platesakser for alle typer maskiner, samt oppgraderinger, ombygginger, monteringer og service. Nilsen kjenner bransjen godt.

- Jeg er strålende fornøyd med avtalen med iTec AS. Det er en kvalitetsbevisst organisasjon, og vi kommer meget god overens. Jeg er sikker på at vi sammen kan tilby markedet de aller beste produktene og den beste servicen. Til en riktig og fornuftig pris, sier Nilsen.

 

 

 

Fungerer utmerket

- Avtalen har allerede trådt i kraft, og selv om vi nettopp har signert, har vi jobbet sammen på flere prosjekter allerede denne høsten. Og det fungerer utmerket. Jeg gleder meg til tiden som kommer, sier Roy Nilsen, som fremdeles vil beholde RN Maskinagentur navnet og websiden.

- Mange av mine kunder er godt vant til mine nettsider og kontaktinformasjon. Det vil være operativt en stund til, avslutter han.

 

Kontaktpersoner:

Ove Haugen, daglig leder iTec AS,

ove@itec.as, tlf. 958 00 400

Ståle Ellingsen, salgssjef iTec AS,

staale@itec.as, tlf. 995 24 177

Roy Nilsen, daglig leder RN Maskinagentur, r.n.mask@online.no, 908 77 502

iTec_og_Roy_Nilsen

Ståle Ellingsen fra iTec AS og Roy Nilsen fra RN Maskinagentur har nå signert en avtale der iTec overtar RN Maskinservice.
Foto: Joppe Næss Christensen

 

Fakta

Stiftet i 2001

Omsetning 2015: 42MNOK

Ansatte i 2015: 14

Hovedkontor på Hegdal i Larvik, og ellers lokalisert i Arendal, Sande og Oslo

Leverer skjæremaskiner, gass-utstyr og kjemiske produkter fra Weicon til industrien i Norge

 

 

 

For mer informasjon besøk:

 

www.itec.as


Våre Leverandører:

Kontakt oss