RNM PLATESAKSER

RNM Platesakser leveres med kapasitet fra 4 til 30 mm platetykkelse og med NC og CNC styringer. Maskinen leveres med bredder fra 2000 mm til 6000 mm.

739177 655147

RNM Platesakser leveres med kapasitet fra 4 til 30 mm platetykkelse og med NC og CNC styringer. Maskinen leveres med bredder fra 2000 mm til 6000 mm. Ved bruk av eksempelvis Delem DAC 360 NC-styring vil maskinen automatisk stille inn korrekt knivklaring og knivvinkel når en angir platekvalitet og tykkelse. Platesakser Tekn.data

STYRINGER OG KOMPONENTER FRA VESTLIGE PRODUSENTER

For oss er det viktig å vite at vi leverer kvalitetsmaskiner. Derfor stiller vi alltid strenge krav om at det benyttes anerkjente vestlige produsenter av både hydrauliske og elektriske komponenter ved våre maskiner. Våre maskiner leveres derfor med eksempelvis hydrauliske komponenter fra Bosch-Rexroth-Hoerbiger. Elektriske komponenter ved våre maskiner er eksempelvis fra anerkjente kvalitetsprodusenter som Telemekanikk-Siemens Maskinene leveres både med NC eller CNC styringer. Vi benytter eksempelvis styringer fra Delem, Cybelec eller Maper etter kundens ønske.

TA KONTAKT MED OSS FOR ET GUNSTIG PRISTILBUD !

Vi har levert mange hydrauliske platesakser i Norge, og har mange fornøyde kunder. Kanskje har vi levert en maskin i nærheten av din bedrift, så ta gjerne kontakt med oss eller se vår referanseliste over solgte maskiner.

RNM Platesakser produseres av
WUXI SHENCHONG etter våre kravspesifikasjoner av vestlige komponenter på hydraulik,elelektrisk og styring.

 


  

Våre Leverandører:

Kontakt oss